Üdvözöljük a

A nagykanizsai kamara elnökének életútját publikálta a Britishpedia

honlapján!

-

A nagykanizsai kamara elnökének életútját publikálta a Britishpedia

Szerző: Kereskai Péter | 2019. szeptember 23.

A londoni székhelyű könyvkiadó megjelentette „Magyarország sikeres személyiségei” sorozat III. kötetét.

A könyv kiadója jelzi, hogy az ember történelmében mélyen gyökerezik az a késztetés, hogy a kimagasló személyiségeket önéletrajzok formájában megörökítse az utókor számára.

A „Magyarország sikeres személyiségei” című enciklopédiába a kiadó szerint azok kerülhettek be, akik kiemelkedő teljesítményükkel és magával ragadó személyiségükkel kivívták ezt az elismerést.

A kiadó célja, hogy a társadalom, különösen a fiatalság számára bemutassa az elért teljesítmény nagyságát és társadalmi elismerését. Ezzel hozzá kívánnak járulni a fiatalok oktatásához és a társadalom kiemelkedő teljesítményeinek összegyűjtéséhez.

E kötetben szerepelnek tudósok, kutatók, művészek, olimpiai bajnokok, gazdasági vezetők, politikusok és a közélet kiemelkedő szereplői. A kötet tartalmazza a gazdasági élet szereplői között Dr. Polay József, a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara elnökének életútját is.

 

Az elnök életútjáról, a gazdaságban és a közéletben betöltött szerepéről, a PlusTvNews, Magyarország Videós Arcképcsarnoka készített 25 perces filmet a nemzet emlékezete számára.