Üdvözöljük a

Az Év Családbarát Vállalata - PÁLYÁZAT

honlapján!

-

"Az Év Családbarát Vállalata" - PÁLYÁZAT

Szerző: Kereskai Péter | 2019. augusztus 13.

Idén is elindult a rangos "Az Év Családbarát Vállalata" - PÁLYÁZAT, melyet a 10 éves Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Balansz Programja hirdetett meg.

PÁLYÁZAT BEADÁSI HATÁRIDŐ SZEPTEMBER 16 éjfél. Részletek a csatolt plakáton

 

A tavalyi nyertesek, arról számoltak be, hogy sok új munkára jelentkezőt vonzott hozzájuk a családbarát vállalat díj és a Balansz Program közösségében szerzett inspirációknak köszönhetően, mindegyiküknél gazdagodott a családbarát intézkedések sora.

 

A cégek HR-stratégiájának alakításában, a szakemberek megtartásában egyre nagyobb szerep jut a gyermekvállalást támogató, a munka-magánélet egyensúlyát szolgáló, cégen belüli, családbarát intézkedéseknek. Ezért indult másik munkaerőpiaci akciónk, egy most zajló ORSZÁGOS KÉTKARÚ KUTATÁS-Munka is, család is címmel.A kutatás eredményei nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy  a vállalatvezetők lássák milyen elvárások, képzetek élnek a munkavállalók fejében a sikeres munkaerőpiaci reintegrációval kapcsolatban, hol állnak ők a visszafogadás sikeressége tekintetében az átlaghoz képest.

 

A munkáltatóknak szóló kérdőívünk kitöltésére, kérjük szintén buzdítsák az Önök által elérhető vállalatokat. Kitöltési határidő SZEPTEMBER 13. Részletek a csatolt plakáton.

Az eredmények publikációja 2020 január közepére várható. Erről is szívesen küldünk majd tájékoztatást Önöknek.

 

A két témához kapcsolódó információkat a csatolt plakátokon találják.

Bármilyen kérdés esetén, forduljanak hozzánk bizalommal.

 

Civil szereplőként az évek alatt szerzett szakmai tudásunkkal szívesen állunk a rendelkezésükre egyéb együttműködési lehetőségek keretében is.