Üdvözöljük a

FELHÍVÁS DÍJMENTES VÁLLALKOZÓI HONLAP LÉTREHOZÁSÁRA!

honlapján!

-

FELHÍVÁS DÍJMENTES VÁLLALKOZÓI HONLAP LÉTREHOZÁSÁRA!

Szerző: Molnár Renáta | 2021. május 19.

A Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara lehetőséget biztosít  Nagykanizsa és térsége vállalkozói számára egy évre (365 nap) térítésmentesen vállalkozói honlap létrehozására.

A honlap készítése díjmentes, azaz nem terheli a domain regisztráció és a tárhely fenntartási költség sem (pl: www.vallalkozasnev.hu). Az egy éves díjmentes fenntartás után a vállalkozás dönthet, hogy fenntartja-e a honlapot a szolgáltatóval leszerződve, vagy megszünteti azt.

A honlapról pár szóban: A vállalkozás azonnal megjelenik a világhálón egy modern, szabadon szerkeszthető felületen, nem csak egy névjegykártya honlap formában, hanem valós, kommunikációs és üzleti célokat kiszolgáló, online kommunikációs platformon. A vállalkozás a honlap tartalmát bármikor önállóan tudja frissíteni, több kommunikációs csatorna áll rendelkezésre a vevőkkel, ügyfelekkel (hírlevél, közösségi média integráció) való kapcsolat tartásra.

 

A fenntartási időszakban nincs rejtett költség, fenntartási díj, a honlap használata 365 napig díjmentes. A honlap szerkesztése, feltöltése egyszerű, nem igényel szakirányú ismereteket (IKT tanácsadó munkatársunk segít a honlap elkészítésében, adatok feltöltésében, betanításban).

 

Amennyiben élni szeretne a vállalkozása ezen ingyenes lehetőséggel, kérem keresse Szécsényi Szabolcs IKT tanácsadó munkatársunkat a 30/33 55 949-es telefonszámon, vagy a szecsenyi.szabolcs.balazs@ginop-mkik.hu e-mail címen.

 

 

Legyen a partnerünk, jelenjen meg saját honlappal, díjmentesen a világhálón!