Üdvözöljük a

Nemzetközi kiállítások, rendezvények és partnerkeresések

honlapján!

-

Nemzetközi kiállítások, rendezvények és partnerkeresések

Szerző: Rózsáné Bagonyai Szilvia | 2019. szeptember 6.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román Tagozata az alábbi  második félévi exportösztönző kiállításokra, rendezvényekre, szakmai utakra, partnerkeresésekre hívja fel a figyelmet: 

Agromalim & Smart Pack Expo,Élelmiszeripari, mezőgazdasági és csomagolástechnikai nemzetközi szakkiállítás.Arad Expo-Center 2019. szeptember 12-15.  A magyarországi kiállítók összefogó szervezője a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. Budapest, a magyar kiállítók stand kivitelezője és üzemeltetője a békéscsabai Körös Trade Kft. www.korostrade.hu;  

 

Temesvári Magyar Napok. 2019. szeptember 27-30. Szervező: A temesvári Várbástya Egyesület. www.temesvarimagyarnapok.ro;  

 

Őszi Vásár, Általános nemzetközi kiállítás és vásár, Székelyudvarhely 2019. október 3-6. Kiállítás szervező székelyudvarhelyi Prima Press Kft. A magyarországi kiállítók összefogó szervezője a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. Budapest, a magyar kiállítók stand kivitelezője és üzemeltetője a kecskeméti Promacht Bt. www.promacht.hu;  

 

Kárpát Export  2019. október 21-22. Szervező aCED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. Budapest. A rendezvény keretében több, speciális B2B pont kerül kialakításra, ahol a résztvevőknek lehetőségük nyílik közvetlen kapcsolatfelvételre és tárgyalásokra a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. 22 irodavezetőjével, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség nemzetközi partneriroda hálózatának képviselőivel, valamint a meghívott vevőkkel, disztribútorokkal, viszonteladókkal és beszerzőkkel. http://www.karpatexpo.hu;

 

INDAGRA Mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítás 2019. október 30-november 3. Bukarest.  Szervező: ROMEXPO. A magyarországi kiállítók összefogó szervezője a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. Budapest, a magyar kiállítók stand kivitelezője és üzemeltetője a kecskeméti Promacht Bt. www.promacht.hu;  

 

Továbbá a Román Kereskedelmi és Iparkamara üzleti környezettel kapcsolatos Info Bulletin elektronikus kiadványát is mely megtekinthető az alábbi (http://www.snia.ro/infoBulletin/iBno110.pdf);  honlapon.

 

Egyben tájékoztatni szeretnénk Önöket, arról is, hogy a rendezvények és kiállítások az export hatékonyság növelése érdekében rendszerint szakmai utak, konferenciák, interaktív fórumok és üzletember találkozók szervezésében kerülnek sorra,  a magyar kiállító cégeknek esetenként csoportos bemutatkozási lehetőséget is biztosítva.  

Az MKIK Magyar – Román Tagozat a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közösen összefogó szervezetként lehetőséget kínál kamarai tagjainknak a magyarországi vállalkozásoknak megjelenésre, illetve bemutatkozásra egy közös információs standon és a kiállítás egyéb, az üzleti környezet részére fontos párhuzamos rendezvényein való részvételre. Egyben lehetőséget teremt a magyar termékek bemutatására, a kiállításon üzleti tárgyalások megszervezésére, lebonyolítására, illetve kiállítási standunkon katalógusok, prospektusok, minták, makettek, poszterek, CD-/DVD-k, szórólapok, kézműves termékek és egyéb reklámanyagok elhelyezésére.

Ezen kívül, előzetesen egyeztetve, külön igény esetén akár a kiállítás időtartama alatt egy rövid  bemutatkozásra is helyet biztosítunk a standon, még több lehetőséget teremtve ezzel a romániai piac megismerésére, felmérésére újabb  gazdasági kapcsolatok kialakítására.  

 

Amennyiben élni kívánnak a fent említett  lehetőséggel, kérjük, szíveskedjenek, jelezni igényüket, illetve a bemutatásra szánt reklám-anyagokat, a kiállítás kezdete előtt kamaránk címére eljuttatni.  

A rendezvényeken való részvétellel kapcsolatosan, illetve egyéb információk igénye esetében is a megadott elérhetőségeken kívül, más általunk meghirdetett, részünkről szervezendő, vagy társzervezésben közreműködő, további események, fórumok, üzletember találkozók, Romániával kapcsolatos céginformációk esetében is, kérem, forduljanak továbbra is bizalommal tagozatunk titkárságára. 

 

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Magyar-Román Tagozata

H-5600 Békéscsaba, Hunyadi tér 2.

Tel./Fax: + 36 66 324-976, 451-775