Üdvözöljük a

Tájékoztatás pályázati lehetőségről

honlapján!

-

Tájékoztatás pályázati lehetőségről

Szerző: Kereskai Péter | 2019. augusztus 8.

Mellékelten csatolom az Európai Űrügynökség magyarországi Üzleti Inkubátorház vezetőjének tájékoztató levelét szíves megismerésre!

Irodánk ismét megnyitotta pályázatát, amelyre történő jelentkezéssel a kezdő vállalkozások (max. 5 éve alapított cégek) bekerülhetnek az ESA inkubációs programjába.

 

A pályázati felhívás teljes szövege és a beküldendő dokumentumok sablonja, listája weboldalunkon elérhető: http://www.esabic.hu/hu/esa-bic-open-call/

 

A pályázaton sikeresen szereplő projektgazdák bekerülnek az inkubációs programunkba, amely célja a start-up vállalkozás felkészítése a sikeres piacralépése, ennek keretében egy féléves inkubációs tréningprogramon vesznek részt, mentort kap a vállalkozás, 80 óra szakmai tanácsadásban választhatja ki a szükséges szakmai segítőit, magas szintű irodai és adminisztrációs környezetbe költözhet be a cég az inkubációs időszakra, részt vesz több befektetői találkozón, amelyen alkalma lesz bemutatkozni és befektetői tőkét megszerezni és nem utolsó sorban, minden inkubált vállalkozás 50.000.- euró vissza nem térítendő támogatást is kap az Inkubátorháztól.